Poseta pčelarima Kladova

Na poziv predsednika Društva pčelara Kladovo, gospodina  Ljubomira Čolevića, predstavnici  firme BioDVIG, su posetili Kladovo.
Na skupu organizovanom za tu priliku, bilo je okupljeno  četrdeset pčelara, koji već treću godinu za redom saradjuju sa firmom BioDVIG.

Skupu i prisutnima se obratio i predsednik opštine, gospodin  Radovan  Arežina, koji  se zahvalio firmi BioDVIG, na dobroj saradnji sa pčelarima Kladova i na tome što, kroz povoljne uslove otkupa meda, firma nastoji da pčelarstvo ovog kraja doživi prosperitet. Takođe je svojim sugrađanima, pčelarima, poručio da čuvaju prijateljstvo koje su ostvarili sa ovom firmom i da ga ne narušavaju, zarad nekih sitnih interesa.

Skupu se obratila direktorka Fondacije Profesor Velimir Palić, čiji je osnivač BioDVIG, gospođa Dosta Palić, koja se zahvalila pčelarima ovog kraja na saradnji i podršci u 2013. godini, kada je ona bila najpotrebnija BioDVIG-u. Gospođa Palić je istakla, da će sa svoje strane, učiniti sve da se pčelarstvo razvije u prosperitetnu granu poljoprivrede,  i izrazila očekivanja da će saradnja sa pčelarima ovog kraja dugo trajati. Dogovorene su još neke smernice i pomoći o kojima ćemo pisati kada konkretno budu odrađene.

 

Distribucija buradi za pčelare Društva pčelara „Kladovo“, biće 23-25. Aprila.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *