Kao u košnici

VI Državni sajam pčelarstva

U Beogradu, 8. i 9. Marta, u hali II Beogradskog sajma, održan je VI Državni sajam pčelarstva. Prostor sajamske hale ukrasilo je šarenilo pčelinjih proizvoda, pribor i pčelarska oprema.

D.O.O. BioDVIG je redovan učesnik ove sajamske manifestacije, a i ove je godine kompanija prezentovala pčelarima inovacije u svom radu.

– Mi, kao jedan od najznačajnijih preradjivača i distributera pčelinjih proizvoda u Srbiji, osećamo obavezu prisustvovanja na jednom ovakvom skupu. Zajednički nastup pčelara, proizvodjača opreme, pčelarskih  organizacija i nas preradjivača i distributerama pčelinjih proizvoda, odaje utisak ozbiljne i dobro organizovane poljoprivedne grane. Naša kompanija je dugogodišnji saradnik Saveza pčelarskih organizacija Srbije i, ubedjeni smo, jedan od značajnih činilaca prosperiteta pčelarstva Srbije.
Izjavio je direktor D.O.O. BioDVIG Igor Palić.

Sajam, već po tradiciji, privlači ogroman broj posetilaca iz zemlje i regiona. Poseban prostor u sklopu sajamske manifestacije zauzimala je tribina na kojoj su održana mnogobrojna predavanja na temu pčelarstva, eminentnih stručnjaka iz ove oblasti. Iz godine u godinu sajam je sve posećeniji, što je u direktnoj vezi sa razvojem pčelarstva u Srbiij.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *