Vi ste ovde: Početna / Vesti / Vesti / KAO U KOŠNICI

VI Državni sajam pčelarstva

U Beogradu, 8. i 9. Marta, u hali II Beogradskog sajma, održan je VI Državni sajam pčelarstva. Prostor sajamske hale ukrasilo je šarenilo pčelinjih proizvoda, pribor i pčelarska oprema.

D.O.O. BioDVIG je redovan učesnik ove sajamske manifestacije, a i ove je godine kompanija prezentovala pčelarima inovacije u svom radu.

- Mi, kao jedan od najznačajnijih preradjivača i distributera pčelinjih proizvoda u Srbiji, osećamo obavezu prisustvovanja na jednom ovakvom skupu. Zajednički nastup pčelara, proizvodjača opreme, pčelarskih  organizacija i nas preradjivača i distributerama pčelinjih proizvoda, odaje utisak ozbiljne i dobro organizovane poljoprivedne grane. Naša kompanija je dugogodišnji saradnik Saveza pčelarskih organizacija Srbije i, ubedjeni smo, jedan od značajnih činilaca prosperiteta pčelarstva Srbije.
Izjavio je direktor D.O.O. BioDVIG Igor Palić.

Sajam, već po tradiciji, privlači ogroman broj posetilaca iz zemlje i regiona. Poseban prostor u sklopu sajamske manifestacije zauzimala je tribina na kojoj su održana mnogobrojna predavanja na temu pčelarstva, eminentnih stručnjaka iz ove oblasti. Iz godine u godinu sajam je sve posećeniji, što je u direktnoj vezi sa razvojem pčelarstva u Srbiij.

DSCF0493

- Savez pčelarskih organizacija Srbije, ima obavezu i čast da se, organizacijom ovakve manifestacije, oduži pčelarima Srbije, proizvodjačima opreme, kao i preradjivačima pčelinjih proizvoda, zbog istrajnosti na putu napretka pčelarstva i putu podizanja kvaliteta svojih proizvoda i usluga.
Reči su predsednika Saveza pčelarskih organizacija Srbije prof. dr Rodoljuba Živadinovića.

Lep martovski vikend ukrasila je ova izložba pčelarstva, koju je, prema nezvaničnim podacima, posetilo oko 10.000 posetilaca. Kao u košnici.

BioDVIGPress

Pročitano 7471 puta

Prijavite se za bilten

Budite sigurni da ne propustite zanimljive ponude i popuste! Prijavite se za naš bilten i budite uvek u toku sa najnovijim informacijama...

O Nama

D.O.O. BioDVIG je plod vizije osnivača porodične firme Palić Velimira, profesora biologije, koji se 2002. godine odlučuje na korak otpočinjanja privatnog biznisa i formiranje zanatsko-trgovinske radnje sa proizvodnim asortimanom baziranim na pčelinjim proizvodima i lekovitom bilju... Detaljnije

Kontaktirajte Nas

  • Dr Jovana Ristića 212, 34000 Kragujevac
  • +381 34 387 047
  • +381 63 696 493

Vaša korpa

 x 
Prazna korpa